Dimecres, 3 de Juny de 2020   |   Login  
 
 
  MARATÓ
 
 
 

La Marató és la prova reina d'aquest event i per tant, només es troba a l'abast d'aquells corredors que tinguin un excel·lent estat forma. Com el seu nom indica, el circuit té una llargada de 42 Kms que transcorren pel massís de l'Ardenya. Així doncs, es tracta d'una prova amb un itinerari format per racons de singular bellesa, se'ns dubte ple d'història i natura al 100%.

Per prendre part en aquesta competició, cal que els participants disposin de la llicencia anual apta per la competició expedida per la FEEC (mínim modalitat C), la FEDME o d'altres federacions estrangeres adherides a la UIAA (Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme) i a la FSA (Federació Internacional d'Esports d'Alçada). També podran prendre part els posseïdors de la tarja temporal de la FEEC que es tramita únicament per al mateix dia de la cursa i té un preu de 5€ addicionals.

Hi hauran avituallaments al llarg del recorregut i tots els participants tindran esmorzar al finalitzar la prova. També hi haurà premis per als guanyadors, servei de massatge i dutxes/vestidors (al Pavelló Municipal d'Esports).

 
 
 
 
  FITXA TÈCNICA
 
 
  DATA   Dissabte, 8 de Desembre del 2018
  LLOC   Esplanada del Pavelló Municipal d'Esports
  RECOLLIDA DE PITRALLS   De 6:00h a 7:45h
  REUNIÓ INFORMATIVA   A les 7:45h
  SORTIDA   A les 8:00h
  DISTANCIA   47 Km
  DESNIVELL + ACUMULAT    +2.261 m
  PUNT MÉS BAIX   0 m
  SOSTRE DE LA CURSA   399 m
  TEMPS MÀXIM   T1: AV2 3 hores 30 min. / Arribada: 8 hores
  AVITUALLAMENTS   10,2/19/29/38 km + Arribada
  CONTROLS DE PAS   9
  PREU   30€ fins el dia 31/10, 35 fins el dia 6/11, 40€ el dia de la cursa si queden places
  LLICÈNCIA   FEEC / FEDME (mínim C) / Temporal (cost de 5 €)
  PUNTS ITRA   3
 
 
 
 

 
 

Track GPS