Dimecres, 3 de Juny de 2020   |   Login  
 
 
  MITJA MARATÓ
 
 
 

La Mitja Marató és la versió reduïda de la marató de l'Ardenya, de forma que aquesta competició pugui ser accessible a tots aquells esportistes que tenen una bona preparació física, però insuficient per a afrontar una marató. D'aquesta manera, la distància d'aquest circuit és de 21 Kms i també transcorre pels singulars paratges del massís de l'Ardenya.

Per prendre part en aquesta competició, cal que els participants disposin de la llicencia anual apta per la competició expedida per la FEEC (mínim modalitat C), la FEDME o d'altres federacions estrangeres adherides a la UIAA (Unió Internacional d'Associacions d'Alpinisme) i a la FSA (Federació Internacional d'Esports d'Alçada). També podran prendre part els posseïdors de la tarja temporal de la FEEC que es tramita únicament per al mateix dia de la cursa i té un preu de 5€ addicionals.

Hi hauran avituallaments al llarg del recorregut i tots els participants tindran esmorzar al finalitzar la prova. També hi haurà premis per als guanyadors, servei de massatge i dutxes/vestidors (al Pavelló Municipal d'Esports).

 
 
 
 
  FITXA TÈCNICA
 
 
  DATA   Dissabte, 8 de Desembre del 2018
  LLOC   Esplanada del Pavelló Municipal d'Esports
  RECOLLIDA DE PITRALLS   De 6:00h a 9:45h
  REUNIÓ INFORMATIVA   A les 9:45h
  SORTIDA   A les 10:00h
  DISTANCIA   21 Km
  DESNIVELL + ACUMULAT    +707 m aprox.
  PUNT MÉS BAIX   31 m
  SOSTRE DE LA CURSA   375 m
  TEMPS MÀXIM   4 hores
  AVITUALLAMENTS   4,7/10,2/14 km + Arribada
  CONTROLS DE PAS   2
  PREU   15€ fins el dia 31/10, 20€ fins el dia 6/11, 25€ el dia de la cursa si queden places
  LLICÈNCIA   FEEC / FEDME (mínim C) / Temporal (cost de 5 €)
  PUNTS ITRA   1
 
 
 
 

 
 

Track GPS