Dimecres, 3 de Juny de 2020   |   Login  
 
 
  MARXA POPULAR
 
 
 

La Marxa Popular és el circuit més curt de la Marató de Muntanya de l'Ardenya ja que tan sols té una distància de 10 Kms. Així doncs, es preten que qualsevol persona que estigui interessada en córrer, sigui quin sigui el seu nivell de forma, pugui participar a l'event. Cal destacar que es tracta d'una prova no competitiva i per tant, no hi haurà premis per als guanyadors. Per altra banda, tot i tenir una distància reduïda, l'itinerari s'endinsa (en la mesura possible) dins el massís de l'Ardenya, de manera que els corredors d'aquesta competició també podran gaudir d'una bona dosis de natura en estat pur.

Per a prendre part en aquesta competició, no és obligatori estar en possesió de llicència federativa ni tramitar la tarja temporal de la FEEC. Malgrat això, l'organització no es fa responsable pels danys morals, físics i altres perjudicis que la participació a la cursa pugui representar per als inscrits o pels que puguin causar a tercers.

Hi hauran avituallaments al llarg del recorregut i tots els participants tindran esmorzar al finalitzar la prova. També hi haurà servei de massatge i dutxes/vestidors (al Pavelló Municipal d'Esports).

 
 
 
 
  FITXA TÈCNICA
 
 
  DATA   Dissabte, 8 de Desembre del 2018
  LLOC   Esplanada del Pavelló Municipal d'Esports
  RECOLLIDA DE PITRALLS   De 6:00h a 10:00h
  REUNIÓ INFORMATIVA   A les 10:15h
  SORTIDA   A les 10:30h
  DISTANCIA   10 Km
  DESNIVELL + ACUMULAT    +243 m aprox.
  PUNT MÉS BAIX   31 m
  SOSTRE DE LA CURSA   158 m
  TEMPS MÀXIM   2 hores
  AVITUALLAMENTS   4,7 km + Arribada
  CONTROLS DE PAS   1
  PREU   10€ fins el dia 31/10, 12€ fins el dia 6/11, 15€ el dia de la cursa si queden places
  LLICÈNCIA   No obligatòria
 
 
 
 

 
 

Track GPS