GENERAL
 
S'ACOSTA EL IV TERRA D'INDIKETES
 
Divendres, 15 de Juny de 2012
 La màquina ja funciona i comencen els preparatius pel proper Terra d'Indiketes. Enguany, la nostra festa de l'esport arriba a la quarta edició i serà els dies 25 i 26 d'Agost. Dissabte, com ja és habitual, la cursa de muntanya de Sa Guilla donarà sortida a l'esdeveniment esportiu més gran de Santa Cristina d'Aro. Al mateix temps, Es Lluert, un open d'escalada en bloc, dibuixarà les línies més dures de les nostres instal·lacions dins el pavelló poliesportiu. I l'endemà diumenge, la gran celebració: Es Pollastre fa 10 ANYS i ho volem gaudir amb tots vosaltres. Us esperen un munt de sorpreses, des de un circuit molt treballat (mentalitzeu-vos que patireu!), fins a una bossa farcida de regals. Recordeu que tornem a incloure l'Indiketa de Ferro que serà aquell que faci el millor temps sumat del Sa Guilla i d'Es Pollastre.

 
No ho dubteu més i apunteu-vos-hi! El proper 1 de Juliol obrim les inscripcions i només tenim samarretes i regals pels 300 primers inscrits de Sa Guilla, els primers 50 d'Es Lluert i els primers 600 d'Es Pollastre. Les inscripcions es faran exclusivament via on-line, a través d'aquesta mateixa pàgina web.

 
 
 
 
  COMENTARIS
 

Sílvia Culubret
2012-08-27 19:34:17

Bona tarde!!!
El dissabte 25 d'agost, vaig estar a la cursa de Santa Cristina D'Aro tirant fotos, és la meva passió!!!. M'agradaria compartir-les amb vosaltres. Com ho puc fer per penjar-les a la vostre web?.
Espero la vostre resposta.

Moltes gràcies!!!.

 

jordi garcians
2015-09-20 19:21:11

bones¡ jo també tinc ganes de veure les fotos de la pedalada¡¡ quan penjareu alguna?
Silvia, les tens penjades a algún lloc, web o blog?

Moltes gràcies¡¡


 
Autor:  
Contingut:  
 
Regenera el codi de seguretat
Codi de seguretat:  
   
 
 
 
  ALTRES NOTÍCIES
 
  8ena edició de la Marxa de Raquetes a Parros
  A.E.MATXACUCA campions de Catalunya de curses per muntanya per equips
  1er Open d'escalada en bloc
  Mes serveis
  Renovació de la página web