Divendres, 20 de Juliol de 2018   |   Login  
 
 
  SA GUILLA
 
 
 

Sa Guilla és la cursa de muntanya a peu del Terra d'Indiketes i enguany es celebra la seva viutena. Es disputarà durant el diumenge 28 al matí a partir de les 9:00h.

L’itinerari passa íntegrament pel massís de l’Ardenya i estarà marcat amb cintes i marques al terra de color blanc. Es tracta d'un recorregut tècnic i exigent: la distància total és de 21 km amb un desnivell acumulat d'aproximadament 1.000 metres.

Hi hauran tres avituallaments amb control de pas al llarg del traçat. Al finalitzar la competició, hi haurà esmorzar per a tots els participants. A més, tots aquells que finalitzin la prova, tindran un obsequi de record. També hi haurà servei de dutxes al Pavelló Municipal d’Esports.

 
 
 
 
 
 
 
 
  FITXA TÈCNICA
 
 
  DATA   Diumenge, 28 d'Agost del 2016
  LLOC   Esplanada del Pavelló Municipal d'Esports
  RECOLLIDA DE DORSALS   De 7:00h a 8:30h
  SORTIDA   A les 9:00h, des del C/Taulera (davant Plaça del Mercat)
  DISTANCIA   21 Km
  DESNIVELL ACUMULAT   1.000 metres (aprox.)
  INSCRIPCIONS   Anticipades online  / Mateix dia (només si hi ha plaçes disponibles)
  PREU   15 € (anticipades) / 20 € (mateix dia)
  TEMPS MÀXIM   5 hores
  LLICENCIA   FEEC o FEDME (mínim C) / Temporal (cost de 5 €)
  PLACES DISPONIBLES   300
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
Organitza:

Amb el suport de:

LA MARQUESINA—JORDI MONT RMM—CONSTRUSAB—IMPANASA—BIKEAREA LLAGOSTERA—PIZZA REY—CASA SALETA—PRO-CURSES—AUTO-TALLER EMILI BOSCH—HOSTAL BARNES—AUTO-TALLER RIDAURA—PARK AVENTURA SANT FELIU—BICIS ESTEVE—PASTISERIA SANTA CRISTINA—ESPORTS NABES—RADIKAL BIKES—LLET NOSTRA—AMSTEL—OXFORD—FIR—CAN PIJUAN—CARNS GASCONS—CAL FRAN—FORJA CARRERA—FRUITES JUAN—ESTACIÓ DE SERVEI RIU D’OR—INNOVA PERRUQUERIA—PP’S—RESTAURANT RUTA BAVIERA—LA TABERNA EMPORDÁ—GLOBAL-TRANSFER—CONTAINERS MORALES S.L.—LADIVAL—PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA—TV COSTA BRAVA—XTRA FM—LES CASTANYES VOLADORES—ELS CAGANERS ALEGRES—ADF GAVARRES MARITIMA—PRO-MOCIÓ—ESCOLETA BTT—MK BIKES—CESADEN--AJUNTAMENT DE SANTA CRISTINA D'ARO

 

 

 

 

 
  CLASSIFICACIONS
 

CONSULTA ELS TEUS
RESULTATS