Divendres, 20 de Juliol de 2018   |   Login  
 
 
  ES POLLASTRE
 
 
 

Es Pollastre és la marxa BTT del Terra d'Indiketes i també la prova més veterana del festival. Es disputa durant el diumenge 28 i en l'edició d'enguany és celebra la seva 14a edició. Actualment, ja es pot considerar com una de les pedalades ciclistes de més participacio del calendari gironí, amb més de 500 corredors en la seva darrera edició.

El recorregut de la marxa destaca per ser totalment secret fins al mateix dia de la prova. La filosofia consisteix en modificar-lo per complet cada any, de manera que els ciclistes puguin conèixer nous camins i corriols tot recorrent els maravellosos paratges de les Gavarres i l'Ardenya. Tindrà inici i final al Pavelló Municipal d'Esports i l’itinerari estarà marcat amb cintes i marques al terra de color blanc. Constarà dels següents recorreguts: un de 44 km per a la marxa d’Es Pollastre (nivell alt, alt...), un altre de 22 km (nivell mitjà) per a la marxa de Sa Gallina i un de més petit de 4 km per a la marxa d’Es Pollet (per a la canalla i amb caràcter no competitiu).

Cal dir també que el recorregut de Sa Gallina coincideix amb la primera part d'Es Pollastre, de manera que aquells que no tinguin forçes per a completar tot el recorregut, podran aturar-se en finalitzar Sa Gallina. A més, quan el primer participant de la volta llarga (Es Pollastre) arribi a la meta, es tancarà la porta d’accés d’aquesta volta i la resta dels participants seràn dirigits a l’arribada.

Un altre dels elements característics de la prova i que a més, li dona nom, és la mítica pujada d’Es Pollastre. Consisteix en una rampa de molt pendent i a la vegada molt tècnica, que els corredors han d'intentar superar sense posar cap peu a terra i en un sol intent.

També cal destacar que juntament amb la marxa, es celebra el XI Memorial Oriol Rocamora. Es tracta d'un ciclista de Santa Cristina, molt vinculat a l'organitzacio d'aquesta prova, que fa uns anys ens va deixar a causa d'una greu malaltia. Així doncs, amb aquest memorial, els integrants de l'organització li volen retre homenatge.

Hi hauran avituallaments al llarg del recorregut i tots els participants tindran un obsequi de record i esmorzar. Al finalitzar la prova, també hi haurà servei de dutxes al Pavelló Municipal d’Esports

 
 
 
 
 
 
 
 
  FITXA TÈCNICA
 
 
  DATA   Diumenge, 28 d'Agost del 2016
  LLOC   Esplanada del Pavelló Municipal d'Esports
  RECOLLIDA DE DORSALS   De 7:00h a 8:15h
  SORTIDA   Volta Curta i Llarga: a les 8:30h
  Volta Infantil: a les 11:00h (darrera el pavelló)
  Des del C/Taulera (davant Plaça del Mercat)

  DISTANCIA   Volta Llarga: 44 Km
  Volta Curta: 22 Km
  Volta Infantil: 4 Km

  RECORREGUT   Secret
  INSCRIPCIONS   Anticipades online / Mateix dia (només si hi ha plaçes disponibles)

  PREU   Es Pollastre i Sa Gallina: 15 € (anticipades) / 20 € (mateix dia)
  Es Pollet (només menors de 14 anys): 8 €

  LLICENCIA   RFEC / FEEC o FEDME (mínim C) / Temporal (cost de 5 €)
  PLACES DISPONIBLES   600
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Organitza:

Amb el suport de:

LA MARQUESINA—JORDI MONT RMM—CONSTRUSAB—IMPANASA—BIKEAREA LLAGOSTERA—PIZZA REY—CASA SALETA—PRO-CURSES—AUTO-TALLER EMILI BOSCH—HOSTAL BARNES—AUTO-TALLER RIDAURA—PARK AVENTURA SANT FELIU—BICIS ESTEVE—PASTISERIA SANTA CRISTINA—ESPORTS NABES—RADIKAL BIKES—LLET NOSTRA—AMSTEL—OXFORD—FIR—CAN PIJUAN—CARNS GASCONS—CAL FRAN—FORJA CARRERA—FRUITES JUAN—ESTACIÓ DE SERVEI RIU D’OR—INNOVA PERRUQUERIA—PP’S—RESTAURANT RUTA BAVIERA—LA TABERNA EMPORDÁ—GLOBAL-TRANSFER—CONTAINERS MORALES S.L.—LADIVAL—PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA—TV COSTA BRAVA—XTRA FM—LES CASTANYES VOLADORES—ELS CAGANERS ALEGRES—ADF GAVARRES MARITIMA—PRO-MOCIÓ—ESCOLETA BTT—MK BIKES—CESADEN--AJUNTAMENT DE SANTA CRISTINA D'ARO

 

 

 

 

 
  CLASSIFICACIONS
 

CONSULTA ELS TEUS
RESULTATS