Divendres, 20 de Juliol de 2018   |   Login  
 
 
  REGLAMENT
 
 
 

Terra d’Indiketes està oberta a tothom, sense distinció d'edat, de sexe ni de nacionalitat i que tingui les LLICÈNCIES FEDERATIVES VIGENTS (hi ha la possibilitat de fer-les per un dia, en fer la inscripció).

A Sa Guilla i a Es Pollastre hi podran participar únicament majors de 14 anys, o d'entre 10 i 14 anys, sempre hi quan vagin acompanyats d'un adult. Els menors de 14 anys, podran disputar Es Pollet, la prova per a infants que també hauran d'anar acompanyats per un major d'edat. Addicionalment, els menors de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors.

L’organització es reserva el dret de modificar, a darrera hora, el funcionament de les diferents competicions i els trams que cregui convenients.

Terra d’Indiketes no té una filosofia competitiva i és una trobada multiesportiva per passar-s’ho bé. Però té també aspectes tècnics a tenir en compte, i per tant, és responsabilitat dels participants portar l’equip i el material adequats per a l’activitat. Cal tenir l’experiència i els coneixements teòrics i pràctics necessaris per poder-la dur a terme, així com un bon estat físic, que permeti superar la duresa de les diferents competicions. Així doncs, els participants en el moment de fer la inscripció, declararan estar preparats per realitzar les curses i són els únics responsables del seu estat de forma, així com dels problemes mèdics que puguin derivar.

L’organització declina tota responsabilitat pels danys morals, físics i altres perjudicis que la participació a Terra d’Indiketes pugui representar per als inscrits, i pels que puguin causar en tercers. En el cas de Sa Guilla i Es pollastre, la competició no es fa en circuit tancat, ja que els camins i corriols pels quals passa són innumerables i no es pot garantir aquest aspecte, de manera que serà responsabilitat dels participants circular amb la deguda precaució a fi d’evitar accidents per col·lisió i altres. Hi haurà punts d’avituallament, on es podrà menjar per anar recuperant forces... però penseu en els altres i no sigueu barruts!

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les proves, encara que l'organització es reserva el dret d’anul·lar-les si així ho creu convenient.

Tots els participants tindran un obsequi.

Pel bé dels participants no es permetrà seguir les activitats amb cap vehicle de motor. Pel fet de participar s’entén que s’accepten totes aquestes normes, així com el reglament de Terra d’Indiketes. L’organització pot retirar el dorsal a qualsevol persona que no els compleixi.

Recordeu que es tracta d’activitats que tenen recorreguts per paratges de bellesa extraordinària. Sigueu respectuosos amb l’entorn, tots ho agraïrem.

Les incripcions on-line es tancaran el divendres dia 26 d'Agost a les 24 hores. Es permetrà la inscripció el mateix dia de la cursa (sempre hi quan hi hagin places disponibles) i pagant un recàrrec de 5 €. En aquest darrer cas, no es garanteix l'aparició en les classificacions.

No es farà la devolució de l'import de la inscripció, sigui quina sigui la causa de la seva absència al Terra d'Indiketes.

 

 

 
 

 
 
 
 
 
 

 
Organitza:

Amb el suport de:

LA MARQUESINA—JORDI MONT RMM—CONSTRUSAB—IMPANASA—BIKEAREA LLAGOSTERA—PIZZA REY—CASA SALETA—PRO-CURSES—AUTO-TALLER EMILI BOSCH—HOSTAL BARNES—AUTO-TALLER RIDAURA—PARK AVENTURA SANT FELIU—BICIS ESTEVE—PASTISERIA SANTA CRISTINA—ESPORTS NABES—RADIKAL BIKES—LLET NOSTRA—AMSTEL—OXFORD—FIR—CAN PIJUAN—CARNS GASCONS—CAL FRAN—FORJA CARRERA—FRUITES JUAN—ESTACIÓ DE SERVEI RIU D’OR—INNOVA PERRUQUERIA—PP’S—RESTAURANT RUTA BAVIERA—LA TABERNA EMPORDÁ—GLOBAL-TRANSFER—CONTAINERS MORALES S.L.—LADIVAL—PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA—TV COSTA BRAVA—XTRA FM—LES CASTANYES VOLADORES—ELS CAGANERS ALEGRES—ADF GAVARRES MARITIMA—PRO-MOCIÓ—ESCOLETA BTT—MK BIKES—CESADEN--AJUNTAMENT DE SANTA CRISTINA D'ARO

 

 

 

 

 
  CLASSIFICACIONS
 

CONSULTA ELS TEUS
RESULTATS