Dimarts, 24 d'Octubre de 2017   |   Login  
 
 
  NOVETATS
 
TERRA D'INDIKETES 2016
 
Dimarts, 5 de Juliol de 2016
 

Any rere any intentem millorar per oferir millors recorreguts i una bona atenció als esportistes que venen a participar de les proves que organitzem.

 

Aquest any el Terra d’Indiketes tenim unes quantes novetats, començarem per la data, tornem al mes d’agost i en diumenge, posarem la sortida el dia 28 d’agost on de costum al carrer Taulera el diumenge per les dues proves, Sa Guilla començarà a les 9:00 i Es Pollastre a les 8:30, l’arribada al pavelló on disposareu com de costum de l’avituallament final i el servei de dutxes.

 

Aquesta es una de les modificacions mes importants les dues proves seran diumenge, l’altre es que no podrem realitzar Es Lluert ja que la pista del Pavelló Municipal estara en obres per reparacions del parquet.

 

Enguany l’AE Matxacuca celebra el seu 10é aniversari i es per aixó que farem podis per categories, sub-23 (de 18 a 23 anys), senior (de 24 a 40 anys) i veterans (de 41 a 99 anys), categories femenina i masculina a Sa Guilla, Es Pollastre i Sa Gallina.

 
 
 
 
  COMENTARIS
 

Tim
2016-08-27 13:38:05

Per que aquest any no poseu el trak del recorregut cada any el posaveu?

 

hervouet ivan
2016-09-01 19:48:23

superbe course et très bien organisée. Très jolies paysages et accueil très agréable. Cette course m'a permis de découvrir votre beau pays. Muchas gracias !

 
Autor:  
Contingut:  
 
Regenera el codi de seguretat
Codi de seguretat:  
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Organitza:

Amb el suport de:

LA MARQUESINA—JORDI MONT RMM—CONSTRUSAB—IMPANASA—BIKEAREA LLAGOSTERA—PIZZA REY—CASA SALETA—PRO-CURSES—AUTO-TALLER EMILI BOSCH—HOSTAL BARNES—AUTO-TALLER RIDAURA—PARK AVENTURA SANT FELIU—BICIS ESTEVE—PASTISERIA SANTA CRISTINA—ESPORTS NABES—RADIKAL BIKES—LLET NOSTRA—AMSTEL—OXFORD—FIR—CAN PIJUAN—CARNS GASCONS—CAL FRAN—FORJA CARRERA—FRUITES JUAN—ESTACIÓ DE SERVEI RIU D’OR—INNOVA PERRUQUERIA—PP’S—RESTAURANT RUTA BAVIERA—LA TABERNA EMPORDÁ—GLOBAL-TRANSFER—CONTAINERS MORALES S.L.—LADIVAL—PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA—TV COSTA BRAVA—XTRA FM—LES CASTANYES VOLADORES—ELS CAGANERS ALEGRES—ADF GAVARRES MARITIMA—PRO-MOCIÓ—ESCOLETA BTT—MK BIKES—CESADEN--AJUNTAMENT DE SANTA CRISTINA D'ARO

 

 

 

 

 
  IDIOMA
 
 
 
 
  CLASSIFICACIONS
 

CONSULTA ELS TEUS
RESULTATS